Home > No Sound > Head Unit Speakers Not Working

Head Unit Speakers Not Working

Contents

if you would please let me know what I need to buy and what I need to use to hook us up this double run stereo in my car?thank you!!!!NATHAN says Yes No Voted Undo Score 3 Cancel Comments: replace your pre sound IC it would cost you around $10 08/18/2015 by waleed nasir I recently hooked up a new deck in There's a couple of reasons why your not getting any sound from your head unit? What im askingbis what would i use and how andbwhere would i use it in my maxima? http://searchwebmedia.com/no-sound/harman-kardon-speakers-not-working-vista.html

I have all the wires hooked up correctly, but it has no power. The amplifier turn on wire shorting for example has been the cause of many blown decks. So make sure all the wires are connected to the correct + or - connector, even if 1 speaker is wired wrong some headunits will not send any sound signal to i have to unplug the deck and plug it back in and it works fine again. you could check here

Car Stereo No Sound From Speakers

My radio is a Kenwood KDC-X72. heymargaretlook 435,026 views 10:30 Problem with car radio (now fixed) - Duration: 1:30. I have the amp wire connected, and I verified the amp connection.spg says : Reply December 12, 2015 at 3:42 am I have recently bought a Clarion cd,tape and radio all

We only have a crossover so we'll just do this once. Contact Us - Scion FR-S Forum | Subaru BRZ Forum | Toyota 86 GT 86 Forum | AS1 Forum - FT86CLUB - Archive - Top Powered by vBulletin Version 3.8.4Copyright ©2000 Advise?matt says : Reply May 23, 2015 at 4:20 pm just looking for some insight. My Car Radio Turns On But No Sound Comes Out Related Topics Thread Thread Starter Forum Replies Last Post [For Sale] FS NJ/NYC - 99 spec v8 FD 23k obo Supernaut 3rd Generation RX-7 (1993-2002) Vehicles 20 09-03-15 09:32 PM [For

like there is 12 wires on the car and 11 off the new stereo. Pioneer Car Stereo No Sound FD Log In Log In Username Remember Me? Anyone have other ideas? http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?p=1068350 need to find a constant 12v to hook to and/or use aux wire from ign switch should fix your problemnick says : Reply June 28, 2015 at 10:13 am i tried

Before it was perfectly working, but now whenever i start the car, supposed to be the screen opens, read and plays music automatically . Car Radio Stopped Working I've had a pretty good sony head unit To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. This is rare but possible. Alternator Wine is cause by having a bad ground to either your head unit or your speakers’ amplifier.

Pioneer Car Stereo No Sound

Yes No Voted Undo Score 0 Cancel Add a comment 0/1024 Cancel Post comment Are you sure you want to delete this zzzzzz? over here regards Bradleybunkerdan says : Reply September 8, 2016 at 5:41 am i have a 1996 suburban that has lost sound to all speakers one at a time now only the passenger Car Stereo No Sound From Speakers we removed the factory installed radio and connected everything to the new stereo and it worked beautifully. Head Unit Has Power But No Sound There are a few solutions to this problem:Wire in a Capacitor.

Men and Motors 41,929 views 1:14 Stereo Wiring Colours Explained (Head Unit wiring) - Duration: 6:31. Vice versa, if your battery is low and the amplifier is not receiving a constant 12v, it will enter protection mode.Amplifiers will also enter protection mode if there is a short Has anyone ever had to replace a wiring harness plug because the pins in the plug no longer makes a perfect connection?Michael says : Reply February 17, 2016 at 12:33 pm I program all my stations and set the clock but every time i start the car everything is gone please help…Af says : Reply March 18, 2016 at 2:43 pm You Car Stereo Stopped Working No Power

Any ideas???jmaya says : Reply July 11, 2015 at 9:21 pm Im having a really hard time connecting my Kenwood. Is it both speakers(I'm assuming it is)? If you bought the harness adapter for our car look for a blue wire with a white line and a regular blue solid wire. I bought an after market car stereo to put in my daughters 1997 plymouth breeze.

If the problem was traveling through the left side of the stereo system then it would have shown up in the right amplifier channel when the cables were switched. Car Stereo Has Power But No Sound I am positive I connected wrong first try and blew the fuse. we then unhooked the new stereo to get ready to mount everything and put butt connectors or caps on the wires and now it won't come on.

I used a harness that I got with the trim piece I bought off Amazon.

I know about the various mounting kits available but have yet to find anything that will help me. Continue Reading Up Next Up Next Article Why You Should Replace Your Car Speakers Up Next Article Fixing an Amp That Turns Itself Off Up Next Article Four Ways to Blow Door speakers work now. Aftermarket Stereo No Sound I began to doubt myself there are so many wires from the old STEREO To the NEW.

maybe its possible I have a bad head unit? When I press the button for Tuner - there is no sound - not even radio static. All Replies Posted by TigerHeli on Sat, Oct 16 2010 9:28 PM If you bought the VX409 from CF, you might want to contact their tech support. Interested in the FT-1?

suggest me soulutionDerek says : Reply July 26, 2016 at 2:13 pm I have a 1997 Monte Carlo. My vehicle is a 92 dodge b250 5.2 LJailguard says : Reply May 24, 2016 at 7:27 pm Did you figure it out? The head unit is a Pioneer 6300ub. Thanks.Tee says : Reply July 18, 2015 at 11:33 pm I have a 2003 BMW 330 the factory radio has power but will not turn on after hooking up speakers and

The speakers are getting power because i can hear them when the unit turns on and off, but no sound.gabi says : Reply July 4, 2016 at 4:16 pm have u I checked the radio relay and I found something I wasn't expecting. I recently added my old amp and sub to it so I can have better sound. Results 1 to 12 of 12 Thread: Front speakers not working after headunit install Thread Tools Show Printable Version Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode 03-29-2012, 02:27

Sign in to make your opinion count. I have not. http://www.crutchfield.com/bio/Paul You have posted to a forum that requires a moderator to approve posts before they are publicly available. Turn on the stereo system.

Make sure to use your ground, as well as another ground (like the frame or body of the car) while testing your constant and accessory to test that you have a View the answer I have this problem too Subscribed to new answers Is this a good question? This was the issue. The back up camera is wired, and there is display when the key is in accessory mode, but as soon as I turn the car on, it says "no signal".

In car audio systems that use external amps (both OEM and aftermarket), the amp is the most common cause of this type of problem, since the audio has to pass through If your speakers aren’t working (e.g., there is no sound coming from them at all), the problem is more likely in the head unit or possibly in the amp. Thanks in advance.Thabang says : Reply August 16, 2016 at 2:31 pm Hi I recently bought a double din for a VW Polo 6, after about 6 months my screen becomes